Østre Toten kommune Barnehagene

Vi søker deg som har barns beste i fokus

Pedagogisk leder , 2 x 100 % vikariater

Arbeidssted: 

Sektor for barn og oppvekst består av barnehage, skole, læringssenter, pedagogisk psykologisk tjeneste, helsestasjon- og skolehelsetjeneste, og barneverntjeneste. I Østre Toten kommune satser vi på forebyggende arbeid og tidlig og helhetlig innsats for barn, unge og familier. Kommunen arbeider etter BTI -modellen(Bedre Tverrfaglig Innsats) som grunnlag for å gi rett hjelp til rett tid. Vi samordner og prioriterer tilbud og tjenester på en helhetlig måte, gjennom bruk av verktøyet "helhetlig innsatstrapp". Sektor for barn, oppvekst og opplæring er viktig i dette arbeidet. 

Kapp barnehage ligger i trivelige omgivelser nær Mjøsa. Barnehagens nærmiljø legger til rette for variert lek, mestring og aktivitet. Vi har fokus på barns beste og et trygt og godt læringsmiljø for alle barn. Vi er en barnehage som er opptatt av å legge til rette for barnas utvikling og trivsel. Våre ansatte er kompetente med mye erfaring fra barnehage.

Oliviabakken barnehage ligger i trivelige omgivelser på Skreia. Barnehagens nærmiljø legger til rette for variert lek, mestring og aktivitet. Vi har fokus på barns beste og et trygt og godt læringsmiljø for alle barn. Vi er en barnehage som er opptatt av å legge til rette for barnas utvikling og trivsel. Våre ansatte er kompetente med mye erfaring fra barnehage.

Fakta om stillingen: 

Vi har ledige vikariater som pedagogisk leder i to av våre barnehager. Vennligst oppgi i søknaden om du søker på en eller begge stillingene.
100 % vikariat i Kapp barnehage 01.08.2024 - 31.07.2024. Vikariatet kan forlenges ved behov.
100 % vikariat i Oliviabakken barnehage 19.08.2024 - 31.03.2024. 

Dersom det innen rimelig tid oppstår ytterligere ledighet i stillinger som pedagogisk leder vil aktuelle kandidater på søkerlisten kunne kontaktes.

Arbeidsoppgaver:

  • Arbeidsoppgaver etter rammeplan- og årsplans innhold.
  • Tett samarbeid med pedagogiske ledere.
  • Foreldresamarbeid.
  • Utviklingsarbeid.

Kvalifikasjoner:

Må-krav:

  • Godkjent 3- årig høgskoleutdannelse eller annen godkjent 3- årig pedagogisk utdannelse.

Ønskelige krav:

  • Erfaring fra barnehage er ønskelig.

Kvalifiserte personer oppfordres til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn.

Personlige egenskaper:

  • Du må være en aktiv voksen som ser hvert enkelt barn, som lytter og bryr seg om hva barna ønsker å formidle.
  • Du har gode veiledningsgenskaper.
  • Du har gode samarbeidsegenskaper.

Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

Som ansatt i Østre Toten kommune vil du omfattes av en god pensjons- og forsikringsordning. Vi har meningsfulle arbeidsoppgaver og et inkluderende arbeidsmiljø. Arbeidstakere tilsettes i Østre Toten kommune på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende reglement, lov- og avtaleverk. Det trekkes 2% av bruttolønn til pensjon.

Etter søknadsfristens utløp, vil det bli satt opp en offentlig søkerliste inneholdende navn, alder, stilling eller yrkestittel og bosteds- eller arbeidskommune for hver søker. Det kan gjøres unntak fra innsyn for opplysninger om en søker dersom vedkommende selv ber om det. Opplysninger om en søker kan bli offentlige selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

 

Del på:

Referansenummer:

24/2309

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Dag

Søknadsfrist:

29.04.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Østre Toten kommune

Adresse:

Rådhusgata 20 2850 Lena

Kart: