Østre Toten kommune Helse, omsorg og velferd

Vil du bli med i nattevakts teamet på Labo?

Nattevakt 65% fast helsefagarbeider stilling

Arbeidssted:
Stillingen er en del av sektor for Helse, Omsorg og Velferd (HOV). Helse og omsorgssektorens mål og strategier er forankret i dokumentet «Ny velferd 2040», og fokuserer rundt mestring, selvstendighet, tilhørighet og deltakelse.

Stillingen er på Labo, avdeling 1, som er en avdeling for personer med demens. Vi har 24 plasser fordelt på 3 bogrupper med 8 beboere på hver gruppe. En gruppe er tilpasset beboere som har behov for sterk skjerming. Labo er kommunens nye sykehjem som åpnet i januar 2020. Vi er glade for at vi har flyttet inn i et nytt bygg som gir oss mange unike muligheter til å yte gode tjenester for kommunens befolkning. I avdelingen har vi fokus på å skape gode terapeutiske miljøer og jobber aktivt med personsentrert omsorg. Vi har samarbeid med Sykehuset innlandet Sannerud via Sam-Aks, og bruker aktuelle kartleggingsverktøy for å tilpasse individuelle tiltak for hver enkelt beboer.

Fakta om stillingen:
Som helsefagarbeider på nattevakt får du ansvar for at beboerne får ivaretatt sine bistandsbehov på natt, og at enheten drives i tråd med gjeldende mål og lovverk. Du blir en av to stk på hver vakt, som jobber på avdelingen og får helsefaglig ansvar for våre beboere i samarbeid med resten av nattevaktsteamet som består av sykepleiere og helsefagarbeidere på 4 avdelinger. Du har ansvar for god og hensiktsmessig kommunikasjon med pårørende og andre samarbeidspartnere. Det forventes at du innhenter bistand fra andre faggrupper når det trengs (sykepleier/skiftleder) og er lojal mot bestemmelser gitt av arbeidsgiver. Som ansatt er du delaktig i å observere, evaluere og dokumentere skriftlig i fagsystemet Profil. Andre arbeidsoppgaver og forventninger framkommer av stillingsbeskrivelsen.
Alle ansatte har ansvar for å bidra til faglig utvikling og godt arbeidsmiljø, samt jobbe etter kommunens verdier.

Stillingen har kun nattvakter og i utgangspunktet 16 helger i årsturnus. Labo har kalenderplan/ årsplanlegging som gir mulighet for fleksibilitet i turnus. Det må påregnes å jobbe/ bistå på andre avdelinger ifm ferieavvikling.

Kvalifikasjoner:

Må-krav:

  • Autorisert helsefagarbeider.

Ønskelig krav:

  • Arbeidserfaring innenfor demens.

Kvalifiserte personer oppfordres til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn.

Personlige egenskaper:

  • Har gode samarbeidsevner, jobber selvstendig og tar initiativ.
  • Trives med å jobbe på natt.
  • Er serviceinnstillt overfor beboere, pårørende og andre samarbeidspartnere.
  • Opparbeider et godt og profesjonellt forhold til dine kollegaer.
  • Jobber etter gjeldende rutinebeskrivelser og prosedyrer i vårt kvalitetssystem.

Personlig egnethet vil bli vektlakt.

Vi tilbyr:
Som ansatt i Østre Toten kommune vil du omfattes av en god pensjons- og forsikringsordning. Vi har meningsfulle arbeidsoppgaver og et inkluderende arbeidsmiljø. Arbeidstakere tilsettes i Østre Toten kommune på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende reglement, lov- og avtaleverk. Det trekkes 2% av bruttolønn til pensjon.

Etter søknadsfristens utløp, vil det bli satt opp en offentlig søkerliste inneholdende navn, alder, stilling eller yrkestittel og bosteds- eller arbeidskommune for hver søker. Det kan gjøres unntak fra innsyn for opplysninger om en søker dersom vedkommende selv ber om det. Opplysninger om en søker kan bli offentlige selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

Del på:

Referansenummer:

24/2316

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Natt

Søknadsfrist:

12.05.2024

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Østre Toten kommune

Kontaktpersoner:

Adresse:

Rådhusgata 20 2850 Lena

Kart: