Østre Toten kommune Hjemmetjenester

Ønsker du å ha en spennende og utfordrende jobb?

Brukerstyrt personlig assistent (BPA)

Østre Toten kommunes visjon er livskvalitet ved Mjøsa. Helse og omsorgssektorens mål og strategier er forankret i dokumentet «Ny velferd 2040», og fokuserer rundt mestring, selvstendighet, tilhørighet og deltakelse.

Brukerstyrt Personlig Assistanse (BPA), er en annerledes måte å organisere bistand til funksjonshemmede på. BPA er et alternativ til de etablerte offentlige hjelpetilbudene, og har til hensikt å gi brukeren frihet til å leve sitt liv.
BPA kan organiseres på flere måter, men det mest vanlige er at brukeren selv er arbeidsleder og kommunen brukeren bor i er arbeidsgiver.

Det er ledig fast deltidsstilling (1 til 2 dager pr. uke) som personlig assistent for funksjonshemmet mann, som trenger hjelp til å bistå med daglige praktiske gjøremål. En annerledes, men likevel både spennende og utfordrende jobb. 

Arbeidstid: I hovedsak dagtid kl. 08.00 – 15.30, men noe arbeid på kvelder og i helger kan forekomme ved spesielle anledninger. Stillingen er godt egnet til å kombineres med annen deltidsstilling.

Kvalifikasjoner:

Må krav:

  • Autorisert sykepleier/ helsefagarbeider. Lang relevant praksis kan kompensere for kompetansekravet.

Ønskelige krav:

  • Praksis fra omsorgsarbeid.

Personlige egenskaper:

  • Du er samarbeidsorientert og har gode kommunikasjonsevner.
  • Du er løsningsfokusert og nytenkende.
  • Du er positiv.

Personlig egnethet vil bli vektlagt. Fleksibilitet og god samarbeidsevne vil bli tillagt stor betydning.

Vi tilbyr:

Som ansatt i Østre Toten kommune vil du omfattes av en god pensjons- og forsikringsordning. Vi har meningsfulle arbeidsoppgaver og et inkluderende arbeidsmiljø. Arbeidstakere tilsettes i Østre Toten kommune på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende reglement, lov- og avtaleverk. Det trekkes 2% av bruttolønn til pensjon.

Etter søknadsfristens utløp, vil det bli satt opp en offentlig søkerliste inneholdende navn, alder, stilling eller yrkestittel og bosteds- eller arbeidskommune for hver søker. Det kan gjøres unntak fra innsyn for opplysninger om en søker dersom vedkommende selv ber om det. Opplysninger om en søker kan bli offentlige selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

Opplysninger om stillingene fås ved henvendelse til Kai Henning Stensrud, tlf. 90772619.

Søknad med kopi av attester/vitnemål sendes til:
kaistens@online.no innen 1. februar 2024.

Del på:

Referansenummer:

24/4466

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Varierende arbeidstid

Søknadsfrist:

01.10.2024

Kontaktpersoner:

Adresse:

Rådhusgata 20 2850 Lena

Kart: